12 d’abr. 2010

Estupida Erikah

Estupida Erikah
Dijous 8 d’abril
El Cercle (Girona)
Gratis

De vegades una cervesa després de les classes acaba amb un nombre indefinit de cerveses poques hores abans de tornar a entrar a classe el dia següent. I de vegades un nom desconegut t’acaba donant una bona nit.

Des de Terrassa, arribà un noi barbut i deixat, com distret. Es fa dir Estupida Erikah. Jo m’esperava una bonica cantautora però no, era un barbut. Primera i última decepció de la nit. Perquè la seva proposta és amable, sincera i propera. Cançons que parlen de quedar-se tot el dia al llit amb aquella persona, de l’infern que pot suposar passar per un dels grans festivals de la nostre geografia o del bonic que és estimar mentre es mira el Barça. El noi de la barba, a més, té bona veu, i s’entén amb el públic, sempre tan a prop a El Cercle. En aquest tipus de concerts, l’empatia és vital, i el senyor Estupida Erikah va demostrar una bona presència escènica. M’agradaria veure’l amb banda la pròxima vegada, i que si us plau, torn-hi a fer la versió de Love of lesbian “Los colores de una sombra.”

Molt bona nota per aquest cantautor de lletres senzilles i sinceres. Dóna igual que a estones la senzillesa i la sinceritat el condueixin a semblar cursi. Tothom té dret a mitja hora cursi al dia. Així que...

Una altre cervesa Aleix!